Har du brug for kørekort til el-motorcykel

Om nødvendigt opdeles elmotorcykler i el-knallerter og el-motorcykler.Elektriske motorcykler hører til motorkøretøjer.At køre disse to slags elektriske køretøjer kræver et motorcykelkørekort.

1. Standarden for det nye nationale standard elektriske køretøj er, at hastigheden er ≤ 25 km/t, vægten er ≤ 55 kg, motoreffekten er ≤ 400W, batterispændingen er ≤ 48V, og fodpedalfunktionen er installeret.Sådanne elektriske køretøjer tilhører kategorien ikke-motordrevne køretøjer og behøver ikke et kørekort.
2. Elbiler inddeles i tre kategorier: Elcykler, elektriske knallerter og elektriske motorcykler.At køre el-knallert kræver F-kørekort (D- og e-kørekort, og de tilladte modeller omfatter også el-knallert).At køre elmotorcykel kræver almindeligt motorcykelkørekort e (d kørekort, og de tilladte modeller omfatter også elmotorcykler).
3. Der er tre typer motorcykelkørekort: D, e og F. klasse D kørekort er velegnet til alle typer motorcykler.Klasse E kørekort er ikke egnet til trehjulede motorcykler.Andre typer motorcykler kan køres.Klasse F kørekort er kun egnet til at køre knallert.
sager, der kræver opmærksomhed:
1、 Når du kører på et elektrisk køretøj, skal du bære en sikkerhedshjelm korrekt, ikke spænde et bælte eller bære det forkerte tøj, og din sikkerhed er stadig ikke garanteret
2、 Når du rejser med et elektrisk køretøj, skal du nægte at køre baglæns, køre for højt, overbelaste, køre over for rødt lys, krydse efter behag eller pludselig skifte vognbane
3、 Kør ikke i en elbil for at besvare og foretage opkald eller lege med din mobiltelefon
4、 Ulovlig lastning er strengt forbudt, når du kører på et elektrisk køretøj
5、 Når du kører på et elektrisk køretøj, må du ikke installere en motorhjelm, vindskærm osv

Elbil er et almindeligt køretøj.Strukturen af ​​dette køretøj er meget enkel.Hovedkomponenterne i elektriske køretøjer omfatter ramme, motor, batteri og controller.Styringen er en komponent, der bruges til at styre hele køretøjets kredsløb.Controlleren er normalt fastgjort under bagsædet.Den elektriske motor er strømkilden til det elektriske køretøj.Elmotoren kan drive elbilen fremad.Batteriet er en del af det elektriske køretøj, der bruges til at lagre elektrisk energi.Batteriet kan levere strøm til det elektroniske udstyr i hele køretøjet.Hvis der ikke er batteri, vil elbilen ikke fungere normalt.


Indlægstid: 31. maj 2022