Epidemien har ændret den måde, europæere lever på, og den mest interessante af disse er, at e-cykler går til ny mode.

En Xiaomi smart elektrisk foldecykel, som koster op til 999 euro (næsten 8.000 yuan) i Frankrig, er planlagt i dag og vil først ankomme den 10. august. Denne "Mijia riding electric power foldecykel" i Kina Xiaomis officielle hjemmeside er kun 2999,- yuan.Takket være statstilskud og et ønske om en sund livsstil er europæiske elcykler blevet en mangelvare efter udbruddet.

Alibabas grænseoverskridende e-handelsplatform Express har et meget interessant nyligt tal: I maj voksede cykelsalget på det spanske marked mere end 22 gange sammenlignet med samme måned sidste år, mens det i Italien og Storbritannien var omkring fire gange.Samtidig er salget af el-scootere steget markant, hvor Italien er næsten nidoblet, Storbritannien næsten otte gange og Frankrig med 380 pct.
Epidemien har ændret den måde, europæere lever på, og den mest interessante af disse er, at e-cykler går til ny mode.

Elektriske scootere

E-cykler har længe været en akavet tilstedeværelse i Europa, og for fem-seks år siden lavede den britiske version af The Apprentice et kommercielt projekt relateret til e-bikes, en lokalt fremstillet elcykel, der solgte for 1.200 pund, og spurgte straks: Hvorfor er cyklen elektrisk?I Vesteuropa, hvor andelen af ​​familieejede biler er mere end 80 %, har cykler altid været mere "fitnessredskaber" end daglige pendler, med de største fordele ved at forbedre hjerte-kar-sundheden, sænke blodtrykket og muskelopbygning, bl.a. ting.

Så hvorfor er cyklen elektrisk?Denne "pinlige" gør e-cykler til et nicheprodukt i Europa i nogle år.
Epidemien er blevet en gudshjælp for e-cykler: I Frankrig er offentlig transport ikke sikker og kræver masker;store europæiske byer som Paris, Berlin og Milano, for at fremme grøn pendling, har siden ophævet forbuddet ved at give cyklerne endnu et stykke af den i forvejen smalle vej, hvilket gør det lettere for cykler at rejse, men gør det mere bekvemt for privatbiler at rejse til og fra arbejde.
E-cykler dukker endelig op i Europa, efter at regeringer i hele Europa har lanceret en stimuluspakke for at købe dem.
- Fayi Hao at supplere den elektriske cykel, det britiske øje
Fra tidligere på måneden, i et forsøg på at fremme sundere rejser, begyndte Chamb?ry i det østlige Frankrig at subsidiere indbyggere, der køber elbiler, med 500 euro pr. husstand – en rabat på mindst 75 procent på elcykler.
”For den almindelige person koster det meget at købe en elcykel, og den gennemsnitlige elcykel koster mellem 1.000 og 3.000 euro.Men efter statstilskud blev der udbetalt mindst 70 % rabat til e-cykler.To uger før tilskuddet begyndte, solgte en af ​​vores butikker 70 cykler på to måneder.”I en cykelbutik kaldet Mondov?lo sagde sælgeren muntert til mig.

Det er ikke første gang, Frankrig har subsidieret køb af e-cykler af sine borgere, men det er absolut den første by, der gør op med elcykler efter det franske forbud.Fra januar 2018 vil Paris-regionen (Frankrig) give freelancere og nogle virksomheder en elektrisk selvkørende "lastbil"-rabat på 1.200 euro for at bekæmpe byforurening, hvilket opmuntrer virksomheder til at "levere" med elektriske cykler.I Frankrig tilbyder mindst et dusin byer tilskud fra hundreder til tusindvis af euro til at købe elektriske varevogne, mens der i Europa, herunder Frankrig og Italien, Holland og Østrig og Belgien, er lanceret lignende tilskud i omkring et dusin lande.
Derudover har paris en lignende Schoenberg-tilskudsordning til køb af el-cykler, selv i februar, hvor udbruddet ikke var alvorligt – op til 50 procent og op til 500 euro.
I Italien kan alle byboere med en befolkning på mere end 50.000 nyde 70 procent rabat på el-scootere med et maksimalt tilskud på 500 euro.Det er en del af en "genstart" af Italiens stimulans, med subsidier, der fortsætter fra 4. maj til 31. december i år.I dette cykelglade land er regeringens tilskud til elcykler klar.I maj blev italienernes villighed til at købe e-cykler en hel nidobling;

Tyskland tilbød et elcykeltilskud tidligere end Italien.München-virksomheder og velgørende organisationer, freelancere, kan modtage statstilskud til at købe e-cykler for at fremme "elektriske rejser": "elektriske selvkørende varebiler" med et maksimalt tilskud på 1.000 euro;Dette er naturligvis gode nyheder for el-cykelproducenter.BMW er for eksempel aktiv i cykelsektoren med otte modeller lige fra cykler til e-cykler: En BMW el-byhybridcykel koster op til 2.590 euro;en fold-down almindelig cykel koster 775 euro.
Storbritannien oplevede også en bølge af vækst inden for cykler og e-cykler i andet kvartal, men industrien var utilfredse med regeringens politik og håbede kun, at regeringen ligesom andre EU-naboer ville være i stand til at subsidiere e-cykler.
Sina Finance, gennem British Cycling Federation (BA), erfarede, at i april var prisen på cykler mellem 400 og 1000 pund næsten fordoblet i forhold til samme periode sidste år, men e-cykler klarede sig ikke så godt i samme måned, selvom nåede også den samme stigning på 50 % i salgsforventningerne, men det britiske cykelforbund mente stadig ikke, at stigningen ikke er ideel.Så British Cyclings administrerende direktør, Steve Garidis, mener, at aprils salgstal burde være et stærkt argument for at overtale den britiske regering til at indføre en stimulans for at fremskynde salget af e-cykler

2020070721453650

Det britiske cykelforbund er velbegrundet og vurderer endda, at salget af e-cykler i Storbritannien kan fordobles i løbet af de næste 12 måneder, selvom de er subsidieret af regeringen for kun 250 pund.Naturligvis bør regeringen også komme frem for at fremme de mange fordele ved e-cykler, elcykler som rejse-"mode".“
- Hvem får gavn af denne e-cykelguldmine?
I Tyskland, hvor e-cykler tegner sig for en tredjedel af alle solgte cykler, er landets cykelmarked boomet i de sidste to måneder, og lokale producenter har endda stået over for et genopfyldningsdilemma, fordi leverandørerne er udsolgt og mange dele, der kan ankomme i tre eller fire dage før udbruddet er udsolgt.Stevens, en cykelproducent i Hamborg, Nordtyskland, for eksempel, har produceret selv på højden af ​​udbruddet, og i slutningen af ​​juni havde den stort set udsolgt alt eksisterende 2020-lager på lageret.Det er takket være virksomhedens kinesiske leverandører, som ikke stoppede produktionen i februar, så de fik dele nok til at blive produceret på fire-seks uger.

I Europa er cykelmarkedet ikke særlig fleksibelt.For eksempel er cykler på det tyske marked normalt udstillet i efteråret det foregående år med modtagne ordrer og produktionsplaner for hele året efter ordren.Så mange af cyklerne på markedet i dag blev sat i august og september sidste år.På denne baggrund kæmper europæiske cykelproducenter for at klare pludselige stigninger i efterspørgslen.
På nuværende tidspunkt har forholdet mellem pris og ydeevne en absolut konkurrencefordel. Situationen for kinesiske producenter på EU-markedet er også meget kompleks.
Selvom Kina er verdens største producent af e-cykler, beskytter Europa også fuldt ud over denne vækstsektor, hvor EU hævede tarifferne på e-cykler fra 6 procent til 84 procent i juli 2018 for at kontrollere det store antal Kinesiske e-cykler kommer ind på det europæiske marked med udlignings- og antidumpingforanstaltninger.
For eksempel lærte Sina Finance gennem Darty, en lokal fransk butik, at en Xiaomi smart elektrisk foldecykel, som koster op til 999 euro (næsten 8.000 yuan), stadig skal bestilles på forhånd, før den ankommer den 10. august. Mijia ride el power foldecykel” på Xiaomis officielle hjemmeside sælges for 2.999 yuan.
På baggrund af sådanne beskyttelsespolitikker bruger Europas hjemmelavede e-cykelfabrikker og nystartede virksomheder deres tid på at konkurrere i Østeuropa.Efter udbruddet er mange producenter af husholdningsapparater og innovationsvirksomheder mere optimistiske omkring denne bølge, enten øge investeringerne eller hurtigt etablere fabrikker.
Alligevel har Tyskland, Frankrig og Det Forenede Kongerige stadig et stort antal lokale cykelvirksomheder, der for det meste designskabeloner, køretøjsproduktion eller komponenter skal stadig være i Kina, fordi nogle produktionsteknologier stadig er i hænderne på kinesiske virksomheder.

 

 

 

 

Elektrisk scooter

Sammenfoldelig scooter

E scooter

250w el-scooter

Sammenfoldelig el-scooter for voksne

Elektrisk foldbar scooter

Voksen scooter elektrisk

Hurtig elektrisk motorcykelscooter

Sammenfoldelig Kick elektrisk scooter

Voksen elektrisk scooter

Elektriske scootere

Udendørs elektrisk scooter

Sammenklappelig elektrisk scooter for voksne

Elektrisk scooter 200 kg belastning

Tohjulet smart el-scooter

Aftagelig batteri elektrisk scooter

Li-Ion batteri elektrisk scooter

2-hjulet elektrisk scooter

Elektrisk scooter med aftageligt sæde

Elektriske sparkescootere til voksne

Elektriske scootere med sæde

Let elektrisk scooter

Scooter elektrisk to hjul

Elektrisk scooter batteri

Kina elektrisk scooter

Elektrisk Scooter Scooter Elctrico

Retro elektrisk scooter

Tohjulet scooter

Kick elektrisk scooter

2-hjulet stand up elektrisk scooter

Dobbeltmotor elektrisk scooter

Voksen elektrisk sparkescooter

Levering af elektriske scootere

Kraftig elektrisk scooter

Elektrisk scooter med to hjul

6,5 tommer sammenklappelig elektrisk scooter

El-scooter 10 tommer

Elektrisk scooter Tyskland

Engros el-scootere

Elektrisk scooter

Høj standard el-scooter

Bredt hjul scooter

 

Scootere og el-scootere


Indlægstid: 13-jul-2020