Rejser fra mennesker med handicap i byen og University of Minnesota campus har været problematiske.

I det første år af introduktionen af ​​elektriske scootere i Minneapolis har rejser fra mennesker med handicap i byen og University of Minnesota været problematiske.

Tidligere på måneden mødtes medlemmer af Student Cultural Center for Disabled Students (DSCC) med repræsentanter for spin, et el-scooterfirma, for at diskutere måder at forbedre den hyppige stabling af elektriske scootere på campus fortove.Gruppen mødtes også med repræsentanter for University of Minnesota Parking and Transportation Services (PTS).

Advokater i Minneapolis hævder, at elektriske scootere overtræder Americans with Disabilities Act.

Street Legal elektrisk scooter

Billedet er fra nettet, billedet er irrelevant

Ondrew Tillotson, formand for Center for handicappede studerende, sagde, at han havde hørt, at mange steder var utilgængelige på grund af blokeringer på elektriske scootere.
I begyndelsen af ​​skoleåret mødtes elevgrupper med repræsentanter for PTS repræsentanter og drøftede emnet.
"Vi mødtes med Student Disability Group for at diskutere deres bekymringer for at bestemme, hvordan de skal fungere i fremtiden," sagde Steve Sanders, PTS' alternative transport manager, i en e-mail-erklæring.“
Thylson sagde, at Sanders lyttede til gruppen og hjalp dem med at nå ud til Spin and Lime, et andet el-scooterfirma.
"Mit møde med DSCC har været et værdifuldt resultat," sagde Max Paletz, Spins senior operations manager, i en e-mail-meddelelse til Minnesota Daily News.Deres feedback vil informere vores universitets udviklingsplaner.“
Palez sagde i en erklæring, at mødet var en mulighed for at diskutere med studentergrupper om, hvordan Spence kan rette op på scooterens trafikprop ved at bruge faciliteter såsom parkeringspæle for at sikre, at den elektriske scooter er godt placeret.
"Det er fantastisk, at han ikke kun er villig til at lytte, men han har også givet os en pålidelig måde at løse disse problemer på," sagde Thielsen.“

Sanders sagde i en e-mail, at University of Minnesotas kontrakt med el-scooterfirmaet for det kommende år stadig afventer.
I de seneste måneder har minneapolisanere reageret på bekymringer om elektriske scootere.
Den Minneapolis-støttede aktivist Noah McCourt sagsøger byen med påstand om, at ADA og staten har overtrådt antidiskriminationslovene.McCourt sagde, at elektriske scootere gør byens fortove ufremkommelige, og byen er nødt til at tage praktiske skridt for at løse problemet.
"Jeg synes, det virkelig er en regulatorisk udfordring," sagde han.“
Når nogen kommer til skade af en elektrisk scooter, er det svært at vide, hvem der er ansvarlig, sagde McCourt.Han sagde, at førerregistreringen ville hjælpe.
"Hvis du ikke ved, hvem chaufføren er ... Hvem har ansvaret sidst på dagen?“
Han presser på lovgivningen for at stramme kontrollen på elektriske scootere og forbyde elektriske scootere at blive parkeret på fortove (undtagen i udpegede områder.
Han sagde, at McCourt vil holde en høring om sin retssag i de kommende måneder.

Elektriske scootere priser To hjul

Billede fra nettet
David Finley, direktør for Minnesota Disability Council, sagde, at den anden del af Americans with Disabilities Act siger, at byer har en forpligtelse til at holde fortove åbne.

Han sagde, at McCourts retssag kunne præcisere, hvordan elektriske scootere håndteres specifikt, og hvilken afdeling der ville være ansvarlig for at holde scootere væk fra fortovet.
Finley siger, at det er vigtigt at lade alle vide om det, fordi mennesker med handicap ikke altid kommer uden om bunker af el-scootere.
"Folk skal vide, at der er andre mennesker, der bruger disse fortove," sagde han."Nogle mennesker kan måske ikke komme ind i bussen, nogle mennesker kan måske ikke komme på arbejde på grund af rodet med el-scootere.“
Kilde:
https://www.mndaily.com/article/2020/02/n-scooters-prompt-old-concerns-new-conversations-about-accessibility

 

Elektrisk scooter motorcykel

El-scootermotor 5000w

Elektrisk motorcykel scooter voksen

Motorcykler elektriske

Elektriske motorcykler

El-scootere Kraftig motorcykel

Elektrisk motorcykel scooter

Scooter elektrisk motorcykel

Elektriske sportscykler motorcykel

Elektrisk sportscykel

Voksen elektrisk scooter motorcykel

Motorcykel elektrisk scooter

Elektrisk scooter motorcykel med stort display

Pedal Assist elektrisk scooter motorcykel

2-hjulet elektrisk scooter motorcykel

Tohjulet elektrisk scooter motorcykel

Elektrisk motorcykel racerscooter

Hurtig elektrisk motorcykelscooter

Elektrisk motorcykel scooter Voksne

El-motorcykel voksen

Dobbeltmotor 5000w elektrisk scooter

 


Indlægstid: 21. februar 2020